Status promijenjen: Petak, 14 Listopad 2016 01:16
Ustanovili smo tko je nadležan!
Dobili smo odgovor!

VEĆ SAM MISLILA DA SAM LUDA...

Mirela

Opis

Već sam mislila da sam luda i da nitko ne primjećuje ova smetlišta u gradu. Sad kad vidim da i drugim ljudima smeta ono šta i meni, sad mi je lakše. Cilo lito gledam kako turisti prolaze pored zgrade Lazarice, točnije ispred DM-a. Šta ti ljudi misle o nama? Jeli ovo ta ljepota sa spotova i plakata? Ako ne zbog sebe, onda počistimo ovo zbog njih jer od njih živim i ja i moj suisid i pola grada. Kad smo već uništili industriju budimo bar dobri domaćini. Trgnimo uhljebe koji imaju sigurnu plaću, a nisu organizirali da nam grad bude čist. Ovo ovako stoji cilo lito!!! Dokad?

Lokacija

Nadležna osoba

KOMUNALNI REDAR ZADUŽEN ZA KOTAR BAČVICE
Gosp. Alen Katić
mob. 0992742998
tel. 021/310-299
Email: alen.katic@split.hr
Popravi grad

Odgovori

Poštovana Mirela,
o sličnom problemu smo već pisali, a radi se o žardinjerama punim smeća koje se nalaze na suprotnoj strani zgrade Lazarice. Nakon što smo tražili odgovore od Čistoće i Parkova i nasada saznali smo da su za žardinjere ispred zgrada zaduženi stanari samih zgrada, odnosno, njihovi predstavnici. Međutim, sigurni smo da predstavnici stanara uopće ne znaju za to pa je zato potrebno da ih komunalni redari  upoznaju sa njihovim obvezama,  a da ih kažnjavaju tek ako nakon nekog vremena ne postupe onako kako se od njih očekuje. Slažemo se da je ovo veliki nemar i ružna slika u jednom "turističkom" gradu. Urednost imaju pravo očekivati i stanari centra, ali i stanari svih dijelova grada jer za to svakodnevno odvajaju iz svojih plaća. Proslijediti ćemo ovaj link komunalnom redaru pa se nadamo da će on odraditi svoj dio posla.

28.09.2016. - Ovaj upit proslijedili smo Upravnom odjelu za komunalno gospodarstvo i redarstvo te nadležnom komunalnom redaru. Očekujemo njihov odgovor.
13.10.2016. - Dobili smo odgovor nadležnog komunalnog redara: 
Poštovani, 
Temeljem Vaše prijave vezano za komunalni nered pored zgrade Lazarica, dana 13. listopada 2016. godine očevidom na terenu je utvrđeno da je betonski cviječnjak (pitar) očišćen od raznog otpada i papira što je i vidljivo iz fotografija koje Vam šaljem u prilogu. 
Sa poštovanjem, 
Alen Katić 
Komunalni redar 
GRAD SPLIT Obala kneza Branimira 17 
Tel: +385 21 310-299 
E-mail: alen.katic@split.hr 


 *Navedene fotografije su objavljene kao druga i treća fotografija. 
Portal PopraviGrad

Komentirajte

Komentirate kao gost.