Status promijenjen: Petak, 12 Kolovoz 2016 09:06
Ustanovili smo tko je nadležan!
Dobili smo odgovor!

POSTAVITE KOŠEVE ZA SMEĆE

Kruno Kukoč

Opis

Gospodin Kruno moli odgovorne da se na potezu od Firula pa do ulice Bruna Bušića (ili do skretanja za Trstenik) postave koševi za smeće. Mnogi prolaznici, uključujući brojne vlasnike pasa, nemaju gdje odložiti smeće jer na toj dionici nema koševa kao što ih npr. ima sa druge strane ceste. Na tome području nastalo je nekoliko novih stambenih zgrada uključujući i  Zdravstvenu školu tako da je potreba za koševima realna.  

Lokacija

Nadležna osoba

PARKOVI I NASADI d.o.o.
Kavanjinova 12, 21 000 Split
tel. 021/555-818 
parkovi-i-nasadi@st.t-com.hr
info@parkovi-st.hr

UPRAVNI ODJEL ZA KOMUNALNO GOSPODARSTVO I REDARSTVO
ODSJEK ZA KOMUNALNE POSLOVE - GRAD SPLIT
Voditelj odsjeka
Gosp. Damir Babić
tel. 021/310-127,  damir.babic@split.hr
Popravi grad

Odgovori

Uputili smo ovaj prijedlog 04.08.2016. god. odgovornima u komunalnom poduzeću Čistoća. Nadamo se njihovom skorom odgovoru.
Dobili smo 09.08.2016. god. odgovor komunalne tvrtke Čistoća; 
Poštovani, 
Koševe za sitne otpatke u programu postavljanja imaju „Parkovi i nasadi“ d.o.o., te Vas molimo da se obratite njima. Pražnjenje koševa na javno-prometnim površinama, koje čisti „Čistoća“ d.o.o, vrše naši radnici, a one na zelenim površinama radnici „Parkova i nasada“ d.o.o. 
S poštovanjem,   
DIREKTORICA OPERATIVNE SLUŽBE: 
Ljubica Vrdoljak, san. ing.
Dobili smo 09.08.2016. god. odgovor iz Parkova i nasada; Za postavljanje novih koševa na javnim površinama u Gradu Splitu, odgovorna je Služba komunalnog gospodarenja. Komunalne tvrtke su samo izvršitelji njihovih naloga.
Prosljedili smo upit sluzbi komunalnog gospodarenja u Gradu Splitu 10.08.2016.
Nalog Grada Splita Parkovima i nasadima d.o.o. (13.08.2016.)

Molim Vas da postavite dva koša za otpatke na južnom nogostupu Poljičke ceste a na dijelu od bolnice Firule da ulice Bruna Bušića.

Damir Babić 
 Voditelj Odsjeka za komunalne poslove 
GRAD SPLIT

Komentari

 • Trokutan

  19 Rujan 2016 at 12:02 |
  Evo lijepog dokaza o ucinkovitosti i uspjesnoj suradnji i komunikaciji gradskih poduzeca: bilo je potrebno 9 dana (od 4. do 13. kolovoza) kako bi iskomunicirali postavljanje dvaju koseva za smece.
 • trokutan

  23 Rujan 2016 at 11:32 |
  I, jesu li koševi postavljeni? Nekakva povratna informacija o izvršenju bi bila zaista korisna na ovim stranicama - time bi se digla kvaliteta informacija, ovako samo imamo informaciju da je stigao odgovor. Informacija tog tipa daje i uvid u agilnost gradskih firmi.
  9 dana trebalo je da se iskomunicira postavljanje koševa, a koliko je dana potrebno od slanja naloga za izvršenje postaljvanja do stvarnog izvršenja postavljanja.
 • ante

  23 Rujan 2016 at 23:32 |
  Da, postavljena su dva koša.
 • Trokutan

  26 Rujan 2016 at 11:10 |
  Hvala na odgovoru, Ante. Odlicno sto je rijeseno. Dobro je dobiti povratnu informaciju. Portal ovog tipa koji su dobili dubrovcani (dubrovacko oko) na svaku prijavu koja je rijesena intervencijom (nove kante, rukohvati, rasvjeta, klupe, popravak ceste, nogostupa, ...) uzvrati objavom fotografije odrađenog. Bilo bi odlicno kad bi takva vrsta "dokaza/odgovora" postojala i ovdje. Hvala i sretno!

Komentirajte

Komentirate kao gost.