Status promijenjen: Utorak, 11 Listopad 2016 22:34
Ustanovili smo tko je nadležan!
Dobili smo odgovor!

NEPREGLEDAN PRISTUPNI PUT NA MEJAMA - NEDOSTATAK OGLEDALA

Marko

Opis

GRADSKI KOTAR MEJE, ulica Šetalište Ivana Meštrovića u predjelu poviše III. ulaza u Vilu Dalmaciju točnije Institut Medilis.
Pristupni put koji izlazi na glavnu cestu od trafostanice Meje nepregledan je zbog postavljenog betonskog zida (ograde) u visini vozila, samim time način izlaska s navedenog pristupnog puta ugrožava sigurnost cestovnog prometa na način da vozač koji se uključuje s sporednog puta na glavnu cestu mora izići s pola dužine vodila na cestu da bi se uvjerio na stanje u prometu (lijevo i desno). Samim time postavljanje "OGLEDALA" uvelike bi olakšalo stanarima koji koriste navedeni put izlaz na glavnu cestu, ali i uveliko povećalo sigurnost cestovnog prometa.

Lokacija

Nadležna osoba

UPRAVNI ODJEL ZA KOMUNALNO GOSPODARSTVO I REDARSTVO
ODSJEK ZA KOMUNALNE POSLOVE - GRAD SPLIT
Voditelj odsjeka
Gosp. Damir Babić
tel. 021/310-127,  damir.babic@split.hr
Popravi grad

Odgovori

05.10.2016. - Poslali smo ovaj upit Upravnom odjelu za komunalno gospodarstvo i redarstvo, Odsjeku za komunalne poslove. Očekujemo njihov odgovor.
11.10.2016. - Dobili smo odgovor Upravnog odjela za komunalno gospodarstvo i redarstvo, Odsjeka za komunalne poslove: 
Izdan je nalog za rad poduzeću Cestar d.o.o.: 
Molimo Vas da vidite mogućnost postavljanja prometnog ogledala nasuprot predmetnog priključnog puta. Ukoliko postoje mogućnosti da se isto postavi izvan privatnog zemljišta molimo da ga postavite. 
Damir Babić 
Voditelj Odsjeka za komunalne poslove 
GRAD SPLIT Obala kneza Branimira 17 
Tel: +385 21 310-127 Fax: +385 21 310-304 
E-mail: damir.babic@split.hr

Komentari

  • Goran

    30 Prosinac 2016 at 18:14 |
    Svaka čast primjedbama građana . nio sad grdski oci moraju biti konfučijevski mudri pa da raspoloživi novac raspodijele mudro i svrsishodno a tko će odlučivati o proritetima u gradu Splitu. Eto i ja sam se javio sa 7 primjedaba , jer sa m bio po Švicarskoj i Njemačkoj a mi smo za nji h još ipak jedna afrička država bez reda i zakona. EC mora domaće hohštaplere "razbucati" jer je za to krajnje vrijeme.

Komentirajte

Komentirate kao gost.